top of page
 • Hvordan kommer man i gang?
  Hent UrbiHunt-appen i Apple's App Store eller i Google Play Butik og køb det escape game, I ønsker at spille. Køb her på hjemmesiden eller skriv til os, hvis du arrangerer for flere end fire deltagere. Tag dernæst til startstedet ude i byen og start spillet. I skal ikke mødes med nogen for at komme i gang.
 • Hvorfor er det så billigt?
  Vi lægger et stort arbejde i at udvikle spillene specifikt til den enkelte by, men vi sender ikke folk ud for at udlevere kufferter eller andet. Det betyder, at vi kan tilbyde en lav pris. Vi mener fra hjertet og ud, at den bedste urban escape game-oplevelse fås, når gåder og clues er integreret i byen, fremfor når I får udleveret ting og sager, som I lige så godt kunne kigge på derhjemme.
 • Hvordan arrangerer jeg et event med flere hold?
  UrbiHunts mysterieoplevelser er perfekte til personalearrangementer eller som aktivitet til fødselsdage, polterabender m.m. Mysterierne er på tid, så der går hurtigt sport i at se hvilket hold der er hurtigst. Efter endt mysterie mødes alle samme sted, hvor man kan nyde en drink eller en kop kaffe. Køb oplevelser svarende til det antal hold I bliver, og fordel dem til holdkaptajnerne. Der kan være op til 4 spillere per hold. Holdkaptajnerne skal hver indtaste en spilkode ('midlertidigt holdnavn') i UrbiHunt-appen, for at hente spillet. Opret jeres egen liga, så I live kan følge med i hvilket af holdene der er hurtigst! På dagen kan I eventuelt lade holdene starte med 5-10 minutters mellemrum. Hvert holds tid starter først, når kaptajnen trykker ”Start hunt”. Ved køb af ti spil er det tiende spil gratis.
 • Hvad er forskellen på at købe i appen og på hjemmesiden?
  Ved køb i appen kan I komme i gang med det samme, men ved køb på hjemmesiden kan du købe på vegne af andre, hvilket kan være smart, hvis du arrangerer et event.
 • Hvor starter det?
  Hver escape game starter et centralt sted i byen. Se hvor under de enkelte escape games.
 • Hvad skal vi medbringe?
  - Opladte mobiltelefoner - Fodtøj til at gå 2-3 km - Tøj der passer til vejret
 • Hvordan anvender man en spilkode?
  Tryk på fanen 'Holdspil' i UrbiHunt-appen og skriv spilkoden i tekstfeltet for neden.
 • Kan man spille med en Android-telefon?
  Det kan du tro. Der skal bruges mindst én iPhone per hold, men op til tre andre telefoner, iPhone eller Android, kan tilslutte sig. Find Android-appen i Google's Play Butik ved at søge efter 'UrbiHunt'.
 • Hvor længe er mit køb gyldigt?
  Du kan starte spillet i op til 12 måneder efter købsdatoen.
 • Hvordan spiller man?
  Mysterierne foregår i den virkelige verden, faciliteret af UrbiHunt-appen. Kryptiske beskeder guider dig og dit hold gennem byen - fortolk dem ved at kigge jer godt omkring. Når I er på rette vej, vil noget nyt dukke op i appen på magisk vis. Spillene er på tid, så se hvor hurtigt I kan løse mysteriet! Der skal bruges mindst én iPhone per hold, men op til tre andre telefoner, iPhone eller Android, kan tilslutte sig.
 • Hvad hvis vi ikke kan finde vej?
  Så tager I bare et hint! Det koster lidt på tiden, men kan være det hele værd.
 • Kan jeg spille, selvom jeg ikke kender byen?"
  Sagtens! Det kan være lidt nemmere, hvis man kender byen, men der er hjælp at hente i appen, hvis I får brug for det.
 • Jeg bruger kørestol - kan jeg spille?
  Unlock Aarhus og Loki's Quest kan sagtens spilles med kørestol. Nogle få steder er gaderne stejle, så det vil være en fordel at spille med en, der kan give et skub. Unfreze Copenhagen og Silvers skumle plan kommer forbi steder, der er svære at komme forbi med en kørestol.
 • Hvor slutter det?
  Slutstedet er en hemmelighed! Dog vil det være i gåafstand fra startstedet. Kontakt os hvis du skal planlægge noget efter spillet, så giver vi dig den information du har brug for.
 • Må vi lave opslag på sociale medier om UrbiHunt?
  Meget gerne! Tag også gerne billeder og del dem. Prøv dog at undgå at afsløre stederne i spillet, da andre så vil få en fordel, når de prøver at slå jeres tid 😉
 • Siger I ikke lige til, når I udgiver et nyt spil?"
  Jo! Følg os på Instagram og Facebook, så du kan være først til at høre om nye spil!
 • Er det muligt at blive tester for jeres kommende spil?
  Ja – send en mail til hello@urbihunt.com og fortæl gerne lidt om dig selv.
bottom of page